The cart is empty

ЗЕОЛИТ - DETOXALIT - CLS-5

Биоактивна хранителна добавка DETOXALIT (активиран ЗЕОЛИТ по специална технология CLS-5)

Минералът Зеолит е обявен от учените за „минерал на 20-ти век“

 

Зеолитът има уникална кристална структура, наподобяваща пчелна пита. Всяка камера в структурата на зеолита има отрицателен заряд. Този отрицателен заряд привлича положително заредени токсини като олово, живак, нитрозамини и други, така привлича като магнит токсините. 

 

Тялото не съхранява зеолита, ето защо зеолитът е изключително ефективен за премахване на натрупаните токсини в тялото, но има нужда от специфична обработка, която да го активира и засили действието му в организма! 

 

DETOXALIT се приготвя по специална патентована формула за активация “Clinosorbent–5” (CLS–5), която го прави в пъти по- активен от природния зеолит. 

Формулата “Clinosorbent–5” (CLS–5) е създадена за борба с нанесените щети от радиация след аварията в Чернобил от екип на Българската академия на науките (БАН). 

За да се изолира и запечата радиоактивната земя и почва в околностите на замърсената територия на атомната централа в Чернобил, са поставени бетонни плочи със съдържание на тонове зеолит.

При втората най-тежка в света ядрена катастрофа във Фукушима, също е отредено важно място на зеолита. В дренажната система и в морето са изсипани в чували, тонове зеолит за да абсорбират възможно най-много радиоактивни елементи.

 

Суровината за направата на “Clinosorbent–5” (CLS–5) се добива, на база ежедневни тестове от находища, определяни като най-чистите в света. Продуктът е клинично тестван и няма никакви противопоказания !

 

Качествата и положителното въздействие на зеолита са безспорни и доказани в множество области от промишлеността до здравеопазването. Познати са над 40 вида и едва няколко от тях са приложими за директна консумация.

"ДЕТОКСАЛИТ НУТРИШЪН" ООД е компания с научно-производствена дейност в областта на разработване, производство и търговия на продукти от специално подбран, чист природен зеолит, който след обработка се превръща в минерален продукт „Клиносорбент–5“ (CLS-5)

 

 

Някои от въздействията на биоактивната добавка DETOXALIT върху организма: 

 

Алкализира и подпомага бъбречната функция. 

Намалява киселинността в организма чрез минералите калций, калий и магнезий, които са част от структурата на минерала. Дава на тялото полезени минерали и в замяна взема вредните токсини. 

 

Най-голямата роля на DETOXALIT при алкализиране на организма е свързана с работата на бъбреците. Бъбреците поддържат вътрешното pH на организма, но има много тежки метали, които нарушават функцията им. DETOXALIT e с алкално pH между 8.5-9.5, което подпомага още по-доброто и бързо изчистване на организма от тежки метали, с което поддържа оптимално здравето на бъбреците, така че те да могат ефективно да балансират pH на цялото тяло. 

 

Укрепва имунната система, повишава активността на Т-клетките и увеличава броя на макрофагите в тялото - две клетки, които са от съществено значение за здравата имунна функция. Но имунните ползи не свършват дотук, тежките метали могат да потиснат имунната система, което прави тялото уязвимо на патогени и предразполага към автоимунни проблеми. Това означава, че DETOXALIT може едновременно да повиши ефективността на имунната система, като същевременно предпазва от тежки метали. 

 

Подобрява здравето на червата. При “пропускливост на червата” - това позволява нежеланите токсини и микроби да изтекат от червата в кръвта. Резултатът е отслабена имунна система, прекомерна умора, автоимунни проблеми, кожни обриви, депресия и силно желание за захар или въглехидрати. Тези симптоми се влошават с течение на времето. Има множество доказателствата, които сочат, че DETOXALIT поддържа здрави червата. Проучване на Mасачузетския университет установява, че само 12 седмици добавка на активиран зеолит може значително да повиши целостта на стените на червата.

 

Защо да изберете Detoxalit, пред останалите опции на пазара? (ако има такива)

  • Изгради ли сме уникален процес за подбор, отсяване и пречистване на Български Зеолит Клиноптилолит
  • Пречистения Зеолит (Клиноптололит) се обработва и активира по "Технологията CLS-5" на БАН, за да се получи КлиноСорбент CLS-5
  • Всички съставки в DETOXALIT са признати от Агенция за контрол на храните и лекарствата в САЩ (FDA - United States Food and Drug Administration) като GRAS (Generally Recognized as Safe). Те са напълно безвредни, безопасни за прием
  • Постарали сме се да предложим цени и пакети, които нямат аналог в България за истински КлиноСорбент CLS-5

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ:

За пълно пречистване на организма се препоръчва цикъл с продължителност от 40 - 60 дни с по 3.5 г чист КлиноСорбент CLS-5. В таблетки Detoxalit, това означава по 6 таблетки на ден (2х3 таблетки през 6 часа или 3х2 таблетки през 4 часа). В прах Detoxalit, това означава по една мерителна лъжица без връх на ден. След пълното пречистване на организма се препоръчва да намалите дозата на половина, за да поддържате организма си чист и да го предпазите от външи замърсявания. Най-краткият цикъл за пречистване, който се препоръчва е 10 дни.