The cart is empty

Токсичност - вреди и решение

 

ПОД АТАКА ЛИ Е ТЯЛОТО НИ?

Да, абсолютно всеки ден! От източници, които дори не подозирате. 

В храната която ядем, опаковките, въздухът отвън, в дома, в други сгради, уреди и ежедневни домакински продукти... - токсините са буквално навсякъде! Нашият свят става все по-токсичен всеки ден! Телата ни са все по-малко способни да се справят с борбата им. С напредването на възрастта тялото започва да се разпада!

Токсините са във водоснабдяването, крият се в домакинските уреди, почистващите препарати... чак до шампоана и пастата за зъби.  Това е най-сериозната предпоставка за проблеми с нашето здраве и благополучие! Без значение колко пъти се елиминират токсините, на тяхно място се появяват други. 

Токсините са навсякъде! Могат да бъдат намерени в храната (пестициди, хербициди, нитрати и химически добавки), въздуха, домакински артикули (дивани, столове, легла, бои, ключове), водата (източник на тежки метали) и други.

 Проблемът е, че като има толкова голямо наличие на токсини, те се натрупват в тялото с течение на времето. Появяват се още по-големи проблеми. Дори и в малки количества, тези токсини могат да увредят паметта, да повлияят негативно на здравето на червата, да намалят енергийните нива, дори да затруднят отслабването. Въпреки, че е добра идея да се избягват токсините колкото може, е абсолютно невъзможно да останеш незасегнат. Ето защо, почистването на тези токсини от тялото е от толкова съществено значение. 

КАК ДА СЕ ДЕТОКСИКИРАМЕ?

Зеолитът е минерал, който ще помогне най-ефективно за процесът на детокцикация. Той не се намира в храната, както и не всеки е подходящ за консумация. Важно е да е бил правилно подбран, пречистен и активиран, така че да може да улови токсините, да е точно дозиран за да може да се абсорбира в кръвния поток. В противен случай той просто ще премине през тялото, като събере незначителен брой токсини.

Нашият продукт, който предлагаме е най-доброто решение за вашата детоксикация.

Зеолитът който използваме е ръчно подбран, пречистен и активиран по патентована формула от екип специалисти.